Menu Sluiten

Katten accessoires

Het is goed om een aantal katten accessoires te hebben voor jouw kat. De eerste dag dat je je nieuwe kat mee naar huis neemt, zorg er dan voor voor dat het een prettige en rustige thuiskomst is. Als u kinderen heeft, zorg er dan voor dat ze begrijpen dat hun nieuwe familielid een levend, voelend wezen is dat graag zachtjes behandeld wordt. Het is jouw taak om je nieuwe kat veilig thuis te houden en te onthouden dat je vertrouwde omgeving volkomen vreemd is voor je kat. Verschillende katten zullen verschillend reageren op de ervaring: Sommigen zullen verlegen of bang zijn, terwijl anderen misschien direct uit hun reismandje springen en in de actie komen met hun katten accessoires.

Katten accessoires – Krabpalen en speelgoed

Katten zijn erg slim, maar ze hebben geen hoofd voor de kosten van antiek en stoffering, hier zijn verschillende katten accessoires voor te krijgen. Help te voorkomen dat je bank aan stukken wordt geklemd door het verstrekken van krabmeubilair. Daarnaast is speelgoed een leuke katten accessoire die je kat erg zal gaan waarderen. Je kan verschillende soorten speelgoed kopen, van duur tot goedkope speelgoed en van mooi speelgoed met een bijpassend design tot aan puur functioneel speelgoed waar je kat net zo blij mee is. Speelgoed is een leuke en belangrijke katten accessoire voor een blije kat.

Bekijk hier de Top 10 katten accessoires op Bol.

katten accessoires

Veiligheid en katten accessoires

Kijk! In de lucht! Katten houden van springen en klimmen, dus maak je vazen en andere wankele breekbaarheden poesjes bestendig door ze op te bergen waar ze niet omgestoten kunnen worden. Zet draden, raamkoorden, gordijnen over de vloer en andere mogelijke gevaren die een springende katachtige in de war kunnen brengen, vast. Sommige gewone kamerplanten zijn schadelijk voor katten. Zorg ervoor dat ze uit de buurt van je huisdier zijn of verplaats de planten naar iemand anders thuis. Het is ook het beste om geen chemicaliën, zoals schoonmaakmiddelen, achter te laten op toonbanken of tafelbladen waar nieuwsgierige katten in kunnen komen. Let ook op de katten accessoires die je voor je kat koopt, bekijk eerst of het een veilig design heeft voordat je het koopt.

Voeding is ook belangrijk

Voeding en bakjes waar je eten en drinken in kan doen is een must have accessoire voor je kat. Kies een voedzame kwaliteitsvoeding met de hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vetten en mineralen die je nieuwe kat nodig heeft. Zoek een formule die is afgestemd op de leeftijd, het energieniveau en eventuele speciale behoeften van je kat. Hoe vaak moet je de nieuwe kat voeren? Als je kiest voor droogbrokken, kan je kat de hele dag buiten zitten om te knabbelen. Maar als je kat de neiging heeft om te veel te eten, zal je het voer weg willen halen als het geen etenstijd is. Bekijk de verschillende bakjes waar je voeding en water in kunt doen bijvoorbeeld online om zo de juiste katten accessoires voor jouw situatie te kopen.

accessoires katten

Kattenbedden en kattenbakken als accessoire

Een katten bed is een leuke en handige accessoire voor jouw kat. Katten slapen maar liefst 16 tot 18 uur per dag. Overweeg om kattenbedden in verschillende kamers in huis te plaatsen. Als je jouw kat wilt aanmoedigen om in een bepaalde ruimte te slapen, kan je zelfs een bed met kattenkruid krijgen. Helaas hoort een kattenbak ook bij de essentiële katten accessoires. Zorg ervoor dat je een kattenbak (plus een schep en mat) heeft die op je nieuwe kat wacht. Als je meerdere katten in huis hebt, geef ze dan elk een kattenbak. Wat betreft de momenten waarop je kat het kleed voor het toilet vergist, je hebt vlekken en geur verwijderaars en een vergevingsgezind hart nodig.

Bekijk hier de bestverkochte katten accessoires op Bol.com.