Menu Sluiten

Katten knuffel

Het zijn de tactiele kwaliteiten van een katten knuffel die ze zo aantrekkelijk maken. Ze bieden een knuffelig gewicht dat een ander zoogdier nabootst, en een sterk gestructureerd oppervlak dat geuren goed vasthoudt. Dit is een groot deel van hun aantrekkingskracht voor zowel poezen als voor mensen. De gevoelige neus van een kat kan lagen van herinneringen oproepen in een goed versleten speelgoed. Hun eigen speciale knuffel kan hun veiligheidsobject worden. We kunnen een knuffel gebruiken om hen gerust te stellen tijdens stress en hen te verankeren door middel van veranderingen. Dit geldt zowel voor katten als voor ouderen en kinderen. Katten knuffels zijn voor iedereen!

katten knuffel

Kies de grootte van de katten knuffel

Als je een kitten hebt dan is een knuffel van dezelfde grootte, of groter, een goede grootte knuffel. Dit zal een nestgenoot of moeder voorstellen, in plaats van een prooi. Als we een volwassen kat hebben, zullen ze die willen oppakken en dragen, dus moeten we er een krijgen die ongeveer de grootte van hun eigen hoofd heeft. Een zachte en slappe structuur werkt het beste. Je kan katten knuffels kopen met geluid en verschillende kleuren. Deze kleuren zoals rood, wit, grijs of zwart wit hebben alleen nut wanneer je de knuffel aan kinderen of ouderen geeft omdat poezen de kleuren van de knuffel niet zien. Daarnaast kan je ook knuffels met geluid kopen. Een katten knuffel met geluid kan leuk zijn, maar zorg ervoor dat niemand van het geluid schrikt.

Katten Knuffels leuk houden

Draai de knuffel van je kat of katten wekelijks door slechts vier of vijf knuffels tegelijk te kopen of te maken. Zorg er wel voor dat de knuffel die het meeste gebruikt wordt blijft liggen. Misschien is je kat hier erg aan gehecht. Houd verschillende soorten speelgoed gemakkelijk toegankelijk. Als je kat een grote favoriet heeft, zoals een zachte zachte knuffel met geluid waar ze graag mee knuffelt, dan moet je die waarschijnlijk de hele tijd laten liggen, of de woede van je kat riskeren. Het maakt voor katten niet veel uit welke kleur de knuffels zijn, rood, wit, zwart, zwart wit, grijs, het is allemaal even leuk voor je kat! Hierbij een link naar de bestverkochte katten knuffels op bol.com