Menu Sluiten

Katten T-shirt

Velen van ons streven ernaar een gekke poezenvrouw te zijn. Een gemakkelijke en snelle manier om deze status te bereiken is het hebben van een enorme collectie eigenzinnige Katten T-shirt.  Wanneer je niet genoeg kunt krijgen van katten en het liefste een huis vol katten spullen zou willen hebben, kan een kwaliteit kattenshirt een goede tweede manier zijn om dit te uiten naar de buitenwereld. Op Bol.com zijn erg veel grappige kattenshirts, schattige kattenshirts, coole en gekke kattenshirts, en zelfs Tshirts voor mannen en kinderen. De collectie katten t-shirts is heel groot en verschillend dus er moet wel het juiste shirt voor jou bij zitten. In dit blog geven we inspiratie. 

Hierbij een link naar de bestverkochte Katten t shirts op Bol.com.

Katten T-shirt – Ying Yang

T-shirt met “Ying Yang poezen”

Dit geweldige katten T-Shirt met ronde hals is bedrukt met een Ying Yang Logo maar dan met een kat erop is erg leuk om te kopen of te krijgen. Het is een grappige bedrukking voor zowel dames als kinderen als heren bedoeld. Als het shirt binnenstebuiten gewassen wordt kan je er nog langer plezier van hebben door de goede kwaliteit van de opdruk. Het shirt is er sowieso in jouw maat van de maten gaan maar liefst van extra small tot en met vijf keer extra large. Hierdoor kan je het katten T-shirt met de hele familie dragen. Naast dat je dit katten T-shirt in elke maat kunt krijgen heeft het ook nog verschillende kleuren. Dit katten T-shirt is te verkrijgen in het wit, zwart en zelfs in het grijs. 

t shirt katten

Katten T-shirt – Nutella

T-shirt met kat in pot Nutella

Dit katten T-shirt is leuk voor iedereen die van eten en katten houdt. Hou je van Nutella en katten? Dit shirt is gemaakt van 100% katoen. De mouwen en onderkant zijn dubbel gestikt voor extra kwaliteit waardoor het katten shirt duurzamer is en langer mee gaat. Het is wel goed om het shirt binnenste buiten te wassen voor langer plezier van het shirt. Als je iemand kent die houdt van Nutella en van katten dan is dit tshirt perfect voor jou. Dit grappige shirt heeft een kat en een pot Nutella erop wat een erg leuke combinatie is voor dames, heren en voor kinderen. Draag dit T-shirt terwijl je je kat, poes of kitten aait. Ik zou ondanks dit leuke katten T-shirt je kat geen Nutella voeren hoor!

Katten t shirt

Katten T-shirt – voor de liefhebber

T-shirt voor kattenliefhebbers

Ben je op zoek naar een nieuw katten T-shirt? Dan is dit unieke T-shirt met unieke opdruk perfect voor jou! Dit shirt is gemaakt van 100 procent katoen waardoor het comfortabel, casual en losjes vallend is. Hierdoor kan iedereen het shirt dragen. Het katten T-shirt is unisex en met de grappige opdruk leuk om te kopen voor zwel dames, heren en kinderen. Door de vele maten waarin het katten T-shirt te verkrijgen is, namelijk S, M, L, XL, en XXL, past iedereen het shirt. 

katten shirt

Meer katten shirts?

Meer katten t shirts inspiratie? Volg deze link om het hele assortiment te bekijken.